Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Željoo FK PODGORJE
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


33e minuut.
Gavrić rent richting de bal. Maričić onderschept slim de pass. Divac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Divac krijgt een gele kaart. Maričić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Željoo 57%, FK PODGORJE 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Željoo - FK PODGORJE 0:0

53e minuut.
Hadžimehmedović is nu in balbezit. Hadžimehmedović met een sublieme pass. Miskin is nu in balbezit. Basarić verovert de bal door een tackle van achteren. Basarić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Divac is nu in balbezit. Divac probeert naar een medespeler te passen. Basarić is nu in balbezit. Basarić draait met de bal, schiet en ... Jogunčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Željoo - FK PODGORJE 1:0

68e minuut.
Vršajević met een sublieme pass. Maričić is nu in balbezit. Maričić met een sublieme pass. Basarić is nu in balbezit. Basarić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hadžimehmedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršajević verovert de bal door een tackle van achteren. Maričić is nu in balbezit. Vršajević onderschept slim de pass. Vršajević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Željoo 47%, FK PODGORJE 53%.
Željoo - FK PODGORJE 1:0