Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO Crveno Brdo C.B.N.K
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Daar is Mešković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krnčelić speelt de bal door. Kržavić heeft problemen om de bal te vangen. Kržavić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - Crveno Brdo C.B.N.K 1:0

21e minuut.
Čivić probeert naar een medespeler te passen. Krnčelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krnčelić speelt de bal door. Kržavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržavić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - Crveno Brdo C.B.N.K 2:0

35e minuut.
Čivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković verovert de bal door een tackle van achteren. Borković probeert naar een medespeler te passen. Zekonja is nu in balbezit. Zekonja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Šokčević geeft een lange en hoge pass. Mešković kopt de bal weg. Daar is Borković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borković geeft een hoge lob. Ružik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZMAJEVO GNIJEZDO 63%, Crveno Brdo C.B.N.K 37%.
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - Crveno Brdo C.B.N.K 2:0

54e minuut.
Čivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja onderschept slim de pass. Zekonja probeert naar een medespeler te passen. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Čivić de bal. Zekonja rent richting de bal. Čivić is nu in balbezit. Zekonja verovert de bal door een tackle van achteren. Zekonja geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mešković geeft de bal voor. Bolibruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolibruh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kržavić de bal. Kržavić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK ZMAJEVO GNIJEZDO 42%, Crveno Brdo C.B.N.K 58%.
FK ZMAJEVO GNIJEZDO - Crveno Brdo C.B.N.K 2:0