Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crveno Brdo C.B.N.K FK ZMAJEVO GNIJEZDO
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Šokčević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naumović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Čivić kopt de bal weg. Stražičić met een sublieme pass. Daar is Joldić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kržavić rent richting de bal. Kržavić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Naumović kopt de bal weg. Zekonja is nu in balbezit. Zekonja passt de bal met de wreef. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović draait met de bal, schiet en ... Šahinpašić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 1:0

30e minuut.
Kržavić probeert naar een medespeler te passen. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja speelt de bal door. Tešanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Joldić bereikt de bal nog maar net als eerste. Homen onderschept slim de pass. Homen met een sublieme pass. Kržavić is nu in balbezit. Kržavić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mešković kopt de bal weg. Ružik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešanović rent richting de bal. Tešanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveno Brdo C.B.N.K 42%, FK ZMAJEVO GNIJEZDO 58%.
Crveno Brdo C.B.N.K - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 1:0

47e minuut.
Škaljić rent richting de bal. Škaljić geeft een hoge lob. Borković geeft een hoge lob. Tešanović is nu in balbezit. Tešanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 2:0

50e minuut.
Joldić bereikt de bal nog maar net als eerste. Joldić passt de bal in één keer door. Tešanović is nu in balbezit. Zekonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zekonja draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Joldić speelt de bal door. Stražičić is nu in balbezit. Homen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Homen krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Stražičić probeert naar een medespeler te passen. Čivić rent richting de bal. Čivić geeft de bal voor. Krnčelić is nu in balbezit. Krnčelić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crveno Brdo C.B.N.K - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crveno Brdo C.B.N.K 38%, FK ZMAJEVO GNIJEZDO 62%.
Crveno Brdo C.B.N.K - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 2:1