Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Fiorentina FC. Orlovik Žepče
5 3 2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten matig
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Obrenić rent richting de bal. Obrenić met een sublieme pass. Cottini rent richting de bal. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bakarević rent richting de bal. Bakarević met een sublieme pass. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini schiet op doel. Kundrač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FC. Orlovik Žepče 1:0

9e minuut.
Cottini probeert naar een medespeler te passen. Ðogo rent richting de bal. Ðogo passt de bal met de wreef. El Haroun heeft problemen om de bal te vangen. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. Kundrač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Beštar speelt de bal door. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo geeft een lange en hoge pass. Cottini rent richting de bal. Cottini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FC. Orlovik Žepče 2:0

17e minuut.
Ðogo onderschept slim de pass. Višak rent richting de bal. Ðogo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðogo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Gutterstam is nu in balbezit. Gutterstam geeft een hoge lob. Klungelig pakt Žerić de bal. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun schiet op doel. Kundrač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Višak geeft een lange en hoge pass. Ruso rent richting de bal. Ruso probeert naar een medespeler te passen. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inworp. Obrenić met de inworp. Ruso is nu in balbezit. Ruso geeft de bal voor. Miliša probeert de bal aan de voet te houden. Kundrač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
El Haroun heeft problemen om de bal te vangen. Cottini rent richting de bal. Cottini passt de bal met de wreef. El Haroun rent richting de bal. El Haroun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FC. Orlovik Žepče 3:0

30e minuut.
Ruso rent richting de bal. Ruso passt de bal zonder na te denken. Cottini met een sublieme pass. El Haroun is nu in balbezit. El Haroun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Beštar rent richting de bal. Cottini rent richting de bal. Bakarević rent richting de bal. Bakarević haalt uit met een fantastische trap. Kundrač probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FC. Orlovik Žepče 4:0

44e minuut.
Ruso passt de bal zonder na te denken. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun passt de bal met de wreef. Cottini is nu in balbezit. Cottini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 33%, FC. Orlovik Žepče 67%.
New Fiorentina - FC. Orlovik Žepče 4:0

50e minuut.
Ðogo geeft een hoge lob. Ruso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Žerić is nu in balbezit. El Haroun verovert de bal door een tackle van achteren. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. Kundrač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Inworp. Šehanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bakarević speelt de bal door. Cottini is nu in balbezit. Cottini schiet op doel. Kundrač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ðogo zal de hoekschop nemen. Kundrač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cottini krijgt zijn hoofd ertegen. Kundrač maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FC. Orlovik Žepče 5:0

54e minuut.
Bakarević passt de bal met de wreef. El Haroun bereikt de bal nog maar net als eerste. Žerić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Žerić krijgt een gele kaart. El Haroun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Haroun legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FC. Orlovik Žepče 6:0

62e minuut.
Žerić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beštar controleert de bal met de borst. Beštar geeft een lange en hoge pass. Kundrač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FC. Orlovik Žepče 7:0

64e minuut.
Ruso probeert naar een medespeler te passen. Beštar is nu in balbezit. Beštar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cottini de bal. Cottini schiet op doel. Kundrač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Fiorentina - FC. Orlovik Žepče 8:0

69e minuut.
Obrenić rent richting de bal. Obrenić passt de bal in één keer door. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević haalt uit met een fantastische trap. Cottini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ðogo geeft de bal voor. Kundrač probeert naar een medespeler te passen. Obrenić kopt de bal weg. El Haroun heeft problemen om de bal te vangen. El Haroun draait met de bal, schiet en ... Kundrač verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bakarević passt de bal zonder na te denken. Daar is El Haroun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakarević bereikt de bal nog maar net als eerste. El Haroun rent richting de bal. El Haroun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Višak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević onderschept slim de pass. Bakarević passt de bal in één keer door. Cottini rent richting de bal. Cottini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ruso heeft problemen om de bal te vangen. Ruso met een sublieme pass. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakarević is nu in balbezit. Bakarević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ðogo rent richting de bal. Ðogo geeft de bal voor. El Haroun is nu in balbezit. Cottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottini schiet op doel. Kundrač probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Fiorentina 15%, FC. Orlovik Žepče 85%.
New Fiorentina - FC. Orlovik Žepče 8:0