Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Željoo Proleter Teslic
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.1 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Turan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halikijas probeert naar een medespeler te passen. Burmazović is nu in balbezit. Matunić onderschept slim de pass. Matunić haalt uit met een fantastische trap. Taborin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Petrić onderschept slim de pass. Petrić met een sublieme pass. Hadžimehmedović controleert de bal met de borst. Stura rent richting de bal. Stura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mejakić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Burmazović de bal onder controle te krijgen. Burmazović met een sublieme pass. Stura rent richting de bal. Stura haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Željoo - Proleter Teslic 0:1

42e minuut.
Halikijas met een sublieme pass. Petrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejakić begaat een overtreding. Mejakić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Željoo 70%, Proleter Teslic 30%.
Željoo - Proleter Teslic 0:1

52e minuut.
Maričić rent richting de bal. Halikijas onderschept slim de pass. Halikijas probeert naar een medespeler te passen. Matunić rent richting de bal. Matunić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Matunić is nu in balbezit. Stura bereikt de bal nog maar net als eerste. Matunić is nu in balbezit. Stura rent richting de bal. Stura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Željoo - Proleter Teslic 0:2

69e minuut.
Džananović verovert de bal door een tackle van achteren. Stura rent richting de bal. Džananović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stura kan niet meer verder spelen. Đoković komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klungelig pakt Đoković de bal. Đoković geeft de bal voor. Šalamunec heeft problemen om de bal te vangen. Matunić rent richting de bal. Matunić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Željoo 66%, Proleter Teslic 34%.
Željoo - Proleter Teslic 0:2