Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter Teslic Željoo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 14.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Klungelig pakt Stura de bal. Krnjeušić is nu in balbezit. Krnjeušić passt de bal in één keer door. Basarić rent richting de bal. Basarić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Teslic - Željoo 0:1

5e minuut.
Kortina kopt de bal weg. Daar is Halikijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarić rent richting de bal. Basarić schiet op doel. Lečić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Teslic - Željoo 0:2

17e minuut.
Hadžimehmedović speelt de bal door. Maričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikijas onderschept slim de pass. Stura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Turbić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borković met een snelle inworp. Stura is nu in balbezit. Stura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Maglić met de inworp. Krnjeušić is nu in balbezit. Krnjeušić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Teslic - Željoo 0:3

44e minuut.
Basarić passt de bal met de wreef. Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković passt de bal met de wreef. Matunić rent richting de bal. Matunić draait met de bal, schiet en ... Taborin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Teslic 57%, Željoo 43%.
Proleter Teslic - Željoo 0:3

47e minuut.
Hadžimehmedović kan de bal niet met de borst controleren. Hadžimehmedović speelt de bal door. Čelik rent richting de bal. Basarić onderschept slim de pass. Basarić draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Daar is Maričić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stura is nu in balbezit. Stura passt de bal met de wreef. Matunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Matunić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Halikijas passt de bal in één keer door. Šalamunec bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Borković moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Borković schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Hadžimehmedović geeft een lange en hoge pass. Lečić probeert naar een medespeler te passen. Hadžimehmedović kopt de bal weg. Gagro is nu in balbezit. Gagro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lečić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter Teslic - Željoo 0:4

84e minuut.
Matunić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Burmazović de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mejakić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matunić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hadžimehmedović geeft de bal voor. Krnjeušić is nu in balbezit. Halikijas rent richting de bal. Krnjeušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krnjeušić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter Teslic 50%, Željoo 50%.
Proleter Teslic - Željoo 0:4