Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK PODGORJE FK ZMAJEVO GNIJEZDO
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Homen passt de bal zonder na te denken. Bajin rent richting de bal. Kržavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Homen bereikt de bal nog maar net als eerste. Homen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Krnčelić rent richting de bal. Numankadić onderschept slim de pass. Numankadić geeft de bal voor. Rosanda rent richting de bal. Rosanda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ružik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Numankadić met de inworp. Vršajević rent richting de bal. Vršajević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Nurikić de bal. Nurikić passt de bal zonder na te denken. Bajin met een sublieme pass. Rosanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosanda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK PODGORJE 51%, FK ZMAJEVO GNIJEZDO 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK PODGORJE - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 0:0

51e minuut.
Šokčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Šokčević geeft een lange en hoge pass. Hujdurović heeft problemen om de bal te vangen. Homen rent richting de bal. Homen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Miskin geeft de bal voor. Krnčelić kopt de bal weg. Daar is Kržavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kržavić schiet op doel. Hujdurović probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Jogunčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Miskin passt de bal in één keer door. Hujdurović rent richting de bal. Homen is nu in balbezit. Kržavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržavić haalt uit met een fantastische trap. Jogunčić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kržavić is nu in balbezit. Bajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržavić onderschept slim de pass. Kržavić schiet op doel. Jogunčić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK PODGORJE - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK PODGORJE 66%, FK ZMAJEVO GNIJEZDO 34%.
FK PODGORJE - FK ZMAJEVO GNIJEZDO 0:1