Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Orlovik Žepče Proleter Teslic
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Džodić speelt de bal door. Kortina is nu in balbezit. Jašarspahić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jašarspahić krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Čelik is nu in balbezit. Višak onderschept slim de pass. Višak passt de bal met de wreef. Polonec is nu in balbezit. Polonec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Orlovik Žepče 46%, Proleter Teslic 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. Orlovik Žepče - Proleter Teslic 0:0

46e minuut.
Matunić is nu in balbezit. Stura bereikt de bal nog maar net als eerste. Stura passt de bal met de wreef. Matunić is nu in balbezit. Matunić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Stura rent richting de bal. Stura draait met de bal, schiet en ... Višak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Stura passt de bal met de wreef. Borković bereikt de bal nog maar net als eerste. Borković passt de bal in één keer door. Stura is nu in balbezit. Stura draait met de bal, schiet en ... Kundrač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stura rent richting de bal. Stura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Orlovik Žepče - Proleter Teslic 0:1

71e minuut.
Višak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šućur komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kundrač trapt de bal weg van het doel. Džodić kopt de bal weg. Klungelig pakt Turan de bal. Džerekanac is nu in balbezit. Džerekanac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Džodić met een sublieme pass. Daar is Šućur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šućur onderschept slim de pass. Mejakić geeft een lange en hoge pass. Matunić heeft problemen om de bal te vangen. Kundrač kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Orlovik Žepče 59%, Proleter Teslic 41%.
FC. Orlovik Žepče - Proleter Teslic 0:1