Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smeće FK Salkici
lkj Tactiek kr
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 38.5
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Fazlija is nu in balbezit. Fazlija passt de bal zonder na te denken. Šaran controleert de bal met de borst. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Rogański draait met de bal, schiet en ... Pureš probeert naar een medespeler te passen. Pašajlić kopt de bal weg. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - FK Salkici 0:1

4e minuut.
Rogański onderschept slim de pass. Rogański passt de bal in één keer door. Rogowski rent richting de bal. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - FK Salkici 0:2

7e minuut.
Rogański is nu in balbezit. Beara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rogański raakt geblesseerd tijdens het duel. Rogański kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - FK Salkici 0:3

10e minuut.
Klungelig pakt Pašajlić de bal. Šaran probeert naar een medespeler te passen. Ozora rent richting de bal. Slijepčević verovert de bal door een tackle van achteren. Slijepčević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Doderović probeert naar een medespeler te passen. Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski begaat een overtreding. Fronczewski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Komarić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vojičić de bal. Šaran rent richting de bal. Rogański is nu in balbezit. Rogański schiet op doel. Pureš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski passt de bal met de wreef. Rogowski rent richting de bal. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Pureš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Doderović is nu in balbezit. Doderović geeft een lange en hoge pass. Penjto kopt de bal weg. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeće 72%, FK Salkici 28%.
Smeće - FK Salkici 0:3

52e minuut.
Komarić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski speelt de bal door. Biber rent richting de bal. Biber geeft de bal voor. Pureš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Penjto geeft een hoge lob. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański schiet op doel. Pureš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - FK Salkici 0:4

61e minuut.
Fronczewski kopt de bal weg. Rogański rent richting de bal. Klungelig pakt Rogowski de bal. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski geeft de bal voor. Biber rent richting de bal. Biber schiet op doel. Pureš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - FK Salkici 0:5

68e minuut.
Daar is Vojičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolchiş met een sublieme pass. Penjto geeft de bal voor. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić onderschept slim de pass. Pašajlić probeert naar een medespeler te passen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Pašajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić met een sublieme pass. Rogański is nu in balbezit. Rogański schiet op doel. Pureš probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Balaguer geeft een lange en hoge pass. Biber kan de bal niet met de borst controleren. Komarić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komarić krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Daar is Biber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biber geeft een hoge lob. Daar is Doderović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rossetti verovert de bal door een tackle van achteren. Beara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetti onderschept slim de pass. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - FK Salkici 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeće 69%, FK Salkici 31%.
Smeće - FK Salkici 0:6