Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sector Proleter JR Telekom
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 15.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Inworp. Kuvalja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tadin rent richting de bal. Rahmanović rent richting de bal. Rahmanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - Proleter JR Telekom 0:1

8e minuut.
Novačić rent richting de bal. Novačić geeft een lange en hoge pass. Rahmanović probeert de bal met de borst te controleren. Anđus bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tadin probeert de bal aan de voet te houden. Pinto met een sublieme pass. Anđus rent richting de bal. Anđus schiet op doel. Rahmanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Baćak is nu in balbezit. Baćak passt de bal met de wreef. Suzanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sector - Proleter JR Telekom 1:1

25e minuut.
Zvijer passt de bal in één keer door. Anđus rent richting de bal. Novačić begaat een overtreding. Novačić krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Rosanda verovert de bal door een tackle van achteren. Rosanda passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Živić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sušak geeft de bal voor. Gambin bokst de bal weg.

34e minuut.
Baćak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus verovert de bal door een tackle van achteren. Kjaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđus is nu in balbezit. Anđus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kuvalja met een snelle inworp. Rahmanović heeft problemen om de bal te vangen. Baćak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rahmanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rahmanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sector 57%, Proleter JR Telekom 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sector - Proleter JR Telekom 1:1

48e minuut.
Pinto passt de bal in één keer door. Anđus is nu in balbezit. Rahmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - Proleter JR Telekom 1:2

81e minuut.
Živić geeft een lange en hoge pass. Sušak rent richting de bal. Sušak met een sublieme pass. Suzanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzanić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sector 60%, Proleter JR Telekom 40%.
FC Sector - Proleter JR Telekom 1:2