Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Salkici Libertas
kr Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 17.4
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Šofranac kopt de bal weg. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski passt de bal zonder na te denken. Rogowski rent richting de bal. Rogowski geeft een hoge lob. Bojić bokst de bal weg.

3e minuut.
Šofranac verovert de bal door een tackle van achteren. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Bojić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Libertas 1:0

5e minuut.
Biber bereikt de bal nog maar net als eerste. Biber geeft een hoge lob. Bokić rent richting de bal. Pašajlić verovert de bal door een tackle van achteren. Pašajlić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Libertas 2:0

8e minuut.
Rossetti passt de bal zonder na te denken. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski speelt de bal door. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rogowski de bal. Rogowski geeft een hoge lob. Rogański maakt een snoekduik en kopt de bal. Bojić bokst de bal weg. Bojić probeert naar een medespeler te passen. Šofranac kopt de bal weg. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pašajlić met een sublieme pass. Balaguer rent richting de bal. Balaguer geeft de bal voor. Klungelig pakt Rogański de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Libertas 3:0

18e minuut.
Biber geeft de bal voor. Rogański kopt de bal weg. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski schiet op doel. Bojić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Libertas 4:0

23e minuut.
Fronczewski speelt de bal door. Biber bereikt de bal nog maar net als eerste. Biber passt de bal met de wreef. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Šofranac speelt de bal door. Pašajlić met een sublieme pass. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Libertas 5:0

27e minuut.
Inworp. Moračanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fronczewski is nu in balbezit. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Fronczewski de bal. Mekiš is nu in balbezit. Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski geeft de bal voor. Kolombini kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Libertas 6:0

30e minuut.
Alić met een sublieme pass. Daar is Ranđić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogowski speelt de bal door. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kolombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolombini geeft een lange en hoge pass. Šofranac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pašajlić kopt de bal weg. Balaguer geeft een lange en hoge pass. Rogowski kopt de bal weg. Rogański rent richting de bal. Rogański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Šofranac passt de bal in één keer door. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski geeft een hoge lob. Skočo heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Balaguer geeft een lange en hoge pass. Alić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pašajlić. Pašajlić krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Inworp. Pašajlić met een snelle inworp. Šofranac rent richting de bal. Pašajlić is nu in balbezit. Pašajlić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rogowski is nu in balbezit. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański is nu in balbezit. Rogański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Salkici 17%, Libertas 83%.
FK Salkici - Libertas 6:0

50e minuut.
Šofranac geeft de bal voor. Ranđić is nu in balbezit. Pašajlić onderschept slim de pass. Pašajlić geeft de bal voor. Rogowski is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Libertas 7:0

56e minuut.
Balaguer rent richting de bal. Balaguer geeft een hoge lob. Mekiš probeert naar een medespeler te passen. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Šofranac passt de bal met de wreef. Pašajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić geeft de bal voor. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Moračanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski onderschept slim de pass. Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Balaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Balaguer met een sublieme pass. Rogański is nu in balbezit. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Bojić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Rossetti geeft de bal voor. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski passt de bal met de wreef. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski geeft een hoge lob. Bojić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski geeft de bal voor. Kolombini kopt de bal weg. Pašajlić is nu in balbezit. Pašajlić geeft de bal voor. Bojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pašajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić geeft een hoge lob. Moračanin heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Fronczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski met een sublieme pass. Rogowski rent richting de bal. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Libertas 8:0

80e minuut.
Rossetti is nu in balbezit. Balaguer geeft een lange en hoge pass. Rogański kopt de bal weg. Rogowski probeert de bal aan de voet te houden. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Mekiš met een sublieme pass. Pašajlić rent richting de bal. Pašajlić speelt de bal door. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Šofranac probeert naar een medespeler te passen. Divanefendić geeft een hoge lob. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Skočo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Salkici 19%, Libertas 81%.
FK Salkici - Libertas 8:0