Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirza FC Smeće
Normal Tactiek lkj
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Milić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milić geeft een hoge lob. Bavrlić probeert de bal met de borst te controleren. Stajčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stajčić schiet op doel. Pureš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Šaran is nu in balbezit. Šaran probeert naar een medespeler te passen. Bolchiş speelt de bal door. Slijepčević rent richting de bal. Slijepčević draait met de bal, schiet en ... Krsman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Klungelig pakt Tahamata de bal. Tahamata geeft de bal voor. Milić is nu in balbezit. Fazlija verovert de bal door een tackle van achteren. Fazlija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Slijepčević de bal. Goljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fazlija. Fazlija krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Tahamata bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata probeert naar een medespeler te passen. Fazlija is nu in balbezit. Fazlija haalt uit met een fantastische trap. Krsman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - Smeće 0:1

34e minuut.
Tahamata verovert de bal door een tackle van achteren. Tahamata geeft een hoge lob. Fazlija kopt de bal weg. Slijepčević is nu in balbezit. Slijepčević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirza FC 49%, Smeće 51%.
Mirza FC - Smeće 0:1

56e minuut.
Slijepčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Slijepčević passt de bal met de wreef. Fazlija is nu in balbezit. Fazlija haalt uit met een fantastische trap. Krsman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Komarić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bavrlić rent richting de bal. Bavrlić passt de bal in één keer door. Stajčić is nu in balbezit. Stajčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vitaljić kopt de bal weg. Daar is Stajčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doderović is nu in balbezit. Stajčić is nu in balbezit. Stajčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bušić rent richting de bal. Barović onderschept slim de pass. Barović passt de bal zonder na te denken. Stajčić is nu in balbezit. Stajčić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Slijepčević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goljanin rent richting de bal. Šaran begaat een overtreding. Goljanin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Milić geeft een hoge lob. Barović rent richting de bal. Barović passt de bal met de wreef. Stajčić rent richting de bal. Stajčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirza FC 59%, Smeće 41%.
Mirza FC - Smeće 0:1