Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tiruriru Mirza FC
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Vitaljić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bavrlić rent richting de bal. Bavrlić geeft een lange en hoge pass. Bašić heeft problemen om de bal te vangen. Šolak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bavrlić zal de hoekschop nemen. Šolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tiruriru - Mirza FC 0:1

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Vitaljić de bal onder controle te krijgen. Bender rent richting de bal. Met opzet legt Vitaljić zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vitaljić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vitaljić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Pletikapa speelt de bal door. Bender rent richting de bal. Bender probeert naar een medespeler te passen. Jakoplić is nu in balbezit. Jakoplić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Trišović passt de bal met de wreef. Pletikapa met een sublieme pass. Goljanin rent richting de bal. Bender bereikt de bal nog maar net als eerste. Bender draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tiruriru 39%, Mirza FC 61%.
tiruriru - Mirza FC 0:1

51e minuut.
Goljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakoplić onderschept slim de pass. Bender is nu in balbezit. Bender schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Šolak rent richting de bal. Šolak schiet op doel. Klungelig pakt Bašić de bal. Barović rent richting de bal. Barović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tiruriru - Mirza FC 0:2

69e minuut.
Džegić probeert naar een medespeler te passen. Barović is nu in balbezit. Pletikapa is nu in balbezit. Šolak onderschept slim de pass. Šolak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pletikapa passt de bal met de wreef. Džegić geeft een hoge lob. Čvanut is nu in balbezit. Čvanut schiet op doel. Krsman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bender passt de bal zonder na te denken. Džegić is nu in balbezit. Džegić passt de bal zonder na te denken. Jakoplić is nu in balbezit. Jakoplić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pletikapa geeft een lange en hoge pass. Čvanut is nu in balbezit. Čvanut geeft een hoge lob. Jakoplić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jakoplić haalt uit met een fantastische trap. Cimirotić kopt de bal weg. Čvanut is nu in balbezit. Čvanut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tiruriru - Mirza FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tiruriru 51%, Mirza FC 49%.
tiruriru - Mirza FC 1:2