Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sector Hopacupa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Sušak probeert naar een medespeler te passen. Baćak is nu in balbezit. Drvendžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Sušak is nu in balbezit. Sušak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Baćak probeert naar een medespeler te passen. Suzanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Paunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzanić verovert de bal door een tackle van achteren. Suzanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Lelek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kjaković is nu in balbezit. Matoš onderschept slim de pass. Matoš draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petričević met een snelle inworp. Mikac heeft problemen om de bal te vangen. Baćak is nu in balbezit. Baćak met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Suzanić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sušak neemt de hoekschop. Tadin is nu in balbezit. Tadin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paunić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - Hopacupa 1:0

35e minuut.
Daar is Sušak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sušak speelt de bal door. Suzanić heeft problemen om de bal te vangen. Baćak rent richting de bal. Baćak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Čeko niet meer kan verder spelen. Hadžan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sector 54%, Hopacupa 46%.
FC Sector - Hopacupa 1:0

54e minuut.
Hadžan trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sušak met een snelle inworp. Klungelig pakt Kjaković de bal. Kjaković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Suzanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzanić onderschept slim de pass. Suzanić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Degić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zildžić geeft de bal voor. Sušak is nu in balbezit. Sušak met een sublieme pass. Suzanić rent richting de bal. Suzanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - Hopacupa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sector 52%, Hopacupa 48%.
FC Sector - Hopacupa 2:0