Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Salkici Mirza FC
kr Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 16.7
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Rogowski onderschept slim de pass. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Goljanin de bal. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Divanefendić geeft een hoge lob. Kalinić is nu in balbezit. Kalinić geeft een lange en hoge pass. Biber bereikt de bal nog maar net als eerste. Biber draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Biber met de inworp. Fronczewski heeft problemen om de bal te vangen. Fronczewski geeft de bal voor. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Mirza FC 1:0

19e minuut.
Pašajlić kopt de bal weg. Mrdić is nu in balbezit. Rogański begaat een overtreding. Rogański krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rogański rent richting de bal. Rogański probeert naar een medespeler te passen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Mirza FC 2:0

35e minuut.
Šofranac probeert naar een medespeler te passen. Pašajlić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bavrlić. Bavrlić krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cimirotić trapt de bal weg. Pašajlić kopt de bal weg. Kalinić heeft problemen om de bal te vangen. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Mirza FC 3:0

41e minuut.
Fronczewski met een sublieme pass. Biber rent richting de bal. Biber met een sublieme pass. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel. Krsman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Biber met een sublieme pass. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski geeft een lange en hoge pass. Rogański is nu in balbezit. Rogański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Salkici 31%, Mirza FC 69%.
FK Salkici - Mirza FC 3:0

47e minuut.
Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski passt de bal zonder na te denken. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Krsman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Krsman probeert naar een medespeler te passen. Pašajlić kopt de bal weg. Klungelig pakt Mrdić de bal. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel. Krsman bokst de bal weg.

51e minuut.
Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski passt de bal zonder na te denken. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Cimirotić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Divanefendić met een sublieme pass. Daar is Fronczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski geeft een lange en hoge pass. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski passt de bal in één keer door. Cimirotić verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański is nu in balbezit. Rogański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Balaguer passt de bal zonder na te denken. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski met een sublieme pass. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Mirza FC 4:0

62e minuut.
Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski passt de bal in één keer door. Biber speelt de bal door. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kalinić kopt de bal weg. Klungelig pakt Cimirotić de bal. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Krsman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pašajlić is nu in balbezit. Pašajlić passt de bal met de wreef. Cimirotić heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański speelt de bal door. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski draait met de bal, schiet en ... Krsman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Mirza FC 5:0

76e minuut.
Cimirotić trapt de bal weg. Pašajlić kopt de bal weg. Daar is Rogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cimirotić heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Mirza FC 6:0

82e minuut.
Kalinić kopt de bal weg. Klungelig pakt Biber de bal. Biber met een sublieme pass. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Mirza FC 7:0

86e minuut.
Divanefendić speelt de bal door. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski speelt de bal door. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Pašajlić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Salkici 23%, Mirza FC 77%.
FK Salkici - Mirza FC 7:0