Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirza FC FK Salkici
Normal Tactiek kr
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 42.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Biber met een sublieme pass. Milić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski begaat een overtreding. Milić roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Milić kan niet meer verder spelen. Stajčić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šolak komt het veld opgelopen. Trišović komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Divanefendić met een sublieme pass. Rogowski rent richting de bal. Rogowski passt de bal met de wreef. Rogański heeft problemen om de bal te vangen. Rogański schiet op doel. Krsman bokst de bal weg. Cimirotić heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel. Krsman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FK Salkici 0:1

11e minuut.
Pašajlić kopt de bal weg. Rogowski is nu in balbezit. Goljanin onderschept slim de pass. Rogański onderschept slim de pass. Rogański schiet op doel. Krsman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Cimirotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimirotić geeft een hoge lob. Fronczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biber bereikt de bal nog maar net als eerste. Biber schiet op doel. Krsman bokst de bal weg.

15e minuut.
Trišović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trišović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fronczewski met de inworp. Biber geeft een lange en hoge pass. Krsman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogowski is nu in balbezit. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FK Salkici 0:2

19e minuut.
Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański geeft een hoge lob. Goljanin is nu in balbezit. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FK Salkici 0:3

21e minuut.
Šofranac passt de bal zonder na te denken. Rossetti is nu in balbezit. Rossetti geeft een hoge lob. Rogański rent richting de bal. Rogański schiet op doel. Krsman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Rogański rent richting de bal. Rogański speelt de bal door. Trišović rent richting de bal. Rogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rogowski rent richting de bal. Rogowski passt de bal zonder na te denken. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Krsman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FK Salkici 0:4

37e minuut.
Goljanin is nu in balbezit. Rogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski probeert naar een medespeler te passen. Rogański rent richting de bal. Rogański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sijerčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divanefendić bereikt de bal nog maar net als eerste. Divanefendić passt de bal met de wreef. Biber is nu in balbezit. Biber geeft een hoge lob. Krsman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FK Salkici 0:5

42e minuut.
Sijerčić rent richting de bal. Divanefendić onderschept slim de pass. Divanefendić passt de bal met de wreef. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Biber bereikt de bal nog maar net als eerste. Biber geeft een hoge lob. Pašajlić heeft problemen om de bal te vangen. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Krsman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirza FC 68%, FK Salkici 32%.
Mirza FC - FK Salkici 0:5

48e minuut.
Divanefendić probeert naar een medespeler te passen. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski speelt de bal door. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Daar is Šofranac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šofranac probeert naar een medespeler te passen. Rogowski met een sublieme pass. Rogański is nu in balbezit. Rogański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FK Salkici 0:6

59e minuut.
Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski geeft de bal voor. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański draait met de bal, schiet en ... Krsman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FK Salkici 0:7

68e minuut.
Pašajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić geeft een lange en hoge pass. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biber bereikt de bal nog maar net als eerste. Biber geeft een hoge lob. Krsman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krsman neemt vlug de vrije trap. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goljanin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goljanin krijgt een gele kaart. Fronczewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Šolak speelt de bal door. Rogowski probeert naar een medespeler te passen. Biber rent richting de bal. Biber haalt uit met een fantastische trap. Krsman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Goljanin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pašajlić de bal. Vitaljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić onderschept slim de pass. Pašajlić geeft een hoge lob. Krsman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogański is nu in balbezit. Cimirotić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rogański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rogowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Krsman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FK Salkici 0:8

80e minuut.
Inworp. Šofranac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pašajlić met een sublieme pass. Rogański rent richting de bal. Rogański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirza FC 68%, FK Salkici 32%.
Mirza FC - FK Salkici 0:8