Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASDFDF FC Sector
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Baćak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćak probeert naar een medespeler te passen. Suzanić rent richting de bal. Suzanić draait met de bal, schiet en ... Zadravec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FC Sector 0:1

6e minuut.
Tadin is nu in balbezit. Kjaković met een sublieme pass. Suzanić rent richting de bal. Baćak rent richting de bal. Baćak draait met de bal, schiet en ... Zadravec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Munitić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janišek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zildžić rent richting de bal. Zildžić geeft een lange en hoge pass. Janišek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Novačić geeft de bal voor. Abadžić is nu in balbezit. Baćak begaat een overtreding. Baćak krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Solo trapt de bal weg. Bubalović kopt de bal weg. Novačić heeft problemen om de bal te vangen. Kolega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolega schiet op doel. Borota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDFDF 43%, FC Sector 57%.
ASDFDF - FC Sector 0:1

56e minuut.
Janišek passt de bal met de wreef. Kjaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjaković passt de bal zonder na te denken. Suzanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - FC Sector 0:2

59e minuut.
Bubalović kopt de bal weg. Klungelig pakt Kjaković de bal. Hozjak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hozjak krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Janišek met een snelle inworp. Munitić is nu in balbezit. Munitić geeft een hoge lob. Mićić is nu in balbezit. Mićić geeft een lange en hoge pass. Borota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Zadravec trapt de bal weg van het doel. Kjaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjaković geeft de bal voor. Janišek is nu in balbezit. Janišek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDFDF 42%, FC Sector 58%.
ASDFDF - FC Sector 0:2