Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter JR Telekom FK Salkici
Normal Tactiek kr
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
13.8 gemiddelde waardering 41.5
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Garbajs geeft de bal voor. Inworp. Fronczewski met de inworp. Biber geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zvijer de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - FK Salkici 0:1

10e minuut.
Pašajlić is nu in balbezit. Pašajlić passt de bal met de wreef. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański is nu in balbezit. Rogański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rogowski de bal. Rogowski schiet op doel. Gambin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - FK Salkici 0:2

26e minuut.
Šofranac probeert naar een medespeler te passen. Rogowski is nu in balbezit. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Grozdanić de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rogański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański schiet op doel. Klungelig pakt Garbajs de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - FK Salkici 0:3

43e minuut.
Rogowski kopt de bal weg. Rogański is nu in balbezit. Garbajs is nu in balbezit. Rogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - FK Salkici 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR Telekom 73%, FK Salkici 27%.
Proleter JR Telekom - FK Salkici 0:4

49e minuut.
Pašajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić geeft een lange en hoge pass. Rogowski rent richting de bal. Rogański rent richting de bal. Rogański schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - FK Salkici 0:5

52e minuut.
Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Pejak rent richting de bal. Pejak passt de bal in één keer door. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dautbašić kopt de bal weg. Balaguer rent richting de bal. Balaguer geeft de bal voor. Daar is Rogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kuvalja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nedeljković komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski rent richting de bal. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Gambin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - FK Salkici 0:6

63e minuut.
Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski passt de bal in één keer door. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel. Gambin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR Telekom - FK Salkici 0:7

86e minuut.
Rahmanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ćupina komt het veld opgelopen.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Biber geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Zvijer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR Telekom 68%, FK Salkici 32%.
Proleter JR Telekom - FK Salkici 0:7