Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sector Smeće
Normal Tactiek lkj
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kjaković passt de bal in één keer door. Komarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Francetić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Francetić krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Doderović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjaković verovert de bal door een tackle van achteren. Komarić met een sublieme pass. Suzanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suzanić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doderović rent richting de bal. Tadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadin passt de bal zonder na te denken. Baćak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Solo is nu in balbezit. Solo geeft de bal voor. Šaran kopt de bal weg. Slijepčević rent richting de bal. Slijepčević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - Smeće 0:1

18e minuut.
Tahamata geeft een hoge lob. Kjaković kan de bal niet met de borst controleren. Slijepčević probeert naar een medespeler te passen. Fazlija rent richting de bal. Fazlija schiet op doel. Borota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kjaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaran is nu in balbezit. Šaran speelt de bal door. Slijepčević is nu in balbezit. Slijepčević draait met de bal, schiet en ... Borota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Šaran met een sublieme pass. Tahamata rent richting de bal. Tahamata geeft de bal voor. Fazlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazlija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sector 63%, Smeće 37%.
FC Sector - Smeće 0:1

79e minuut.
Šaran kopt de bal weg. Fazlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Živić rent richting de bal. Šaran rent richting de bal. Šaran geeft de bal voor. Borota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sector 55%, Smeće 45%.
FC Sector - Smeće 0:1