Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tiruriru FC Sector
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Kjaković onderschept slim de pass. Džegić is nu in balbezit. Kjaković onderschept slim de pass. Baćak rent richting de bal. Baćak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Novačić verovert de bal door een tackle van achteren. Živić rent richting de bal. Živić geeft een lange en hoge pass. Suzanić is nu in balbezit. Suzanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Karadžić geeft de bal voor. Daar is Novačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadin kopt de bal weg. Suzanić rent richting de bal. Suzanić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Šabo niet meer kan verder spelen. Misić komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kvešić passt de bal zonder na te denken. Živić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bender begaat een overtreding. Bender krijgt een gele kaart. Živić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Živić kan niet meer verder spelen. Jamaković komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Solo geeft de bal voor. Inworp. Krupnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bender bereikt de bal nog maar net als eerste. Bender geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kvešić is nu in balbezit. Kvešić geeft de bal voor. Jamaković probeert de bal aan de voet te houden. Krupnicki rent richting de bal. Krupnicki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tiruriru 38%, FC Sector 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tiruriru - FC Sector 0:0

58e minuut.
Tadin is nu in balbezit. Bender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadin begaat een overtreding. Bender is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pletikapa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tiruriru 31%, FC Sector 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tiruriru - FC Sector 0:0