Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hopacupa Mirza FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.7
poor Schieten hopeless
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kalinić trapt de bal weg van het doel. Mikac bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac speelt de bal door. Kilić rent richting de bal. Kilić draait met de bal, schiet en ... Krsman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - Mirza FC 1:0

16e minuut.
Bavrlić is nu in balbezit. Bavrlić geeft een hoge lob. Degić heeft problemen om de bal te vangen. Stajčić rent richting de bal. Stajčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hopacupa - Mirza FC 1:1

23e minuut.
Krsman trapt de bal weg van het doel. Barović kopt de bal weg. Paunić heeft problemen om de bal te vangen. Stajčić rent richting de bal. Stajčić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Lelek rent richting de bal. Lelek geeft een lange en hoge pass. Vitaljić kopt de bal weg. Stajčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stajčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Drvendžija raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Božinovski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Daar is Goljanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matoš is nu in balbezit. Goljanin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goljanin krijgt een gele kaart. Matoš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Božinovski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bavrlić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sijerčić is nu in balbezit. Sijerčić schiet op doel. Stajčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopacupa 56%, Mirza FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hopacupa - Mirza FC 1:1

61e minuut.
Bavrlić geeft een hoge lob. Goljanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Goljanin geeft de bal voor. Stajčić rent richting de bal. Stajčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Milić passt de bal in één keer door. Sijerčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merdanović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopacupa 68%, Mirza FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hopacupa - Mirza FC 1:1