Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirza FC Hopacupa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Mrdić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ročić met de inworp. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bavrlić geeft de bal voor. Mikac probeert de bal aan de voet te houden. Stajčić rent richting de bal. Barović rent richting de bal. Barović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirza FC 46%, Hopacupa 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mirza FC - Hopacupa 0:0

52e minuut.
Matoš is nu in balbezit. Milić onderschept slim de pass. Milić met een sublieme pass. Kilić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Petričević rent richting de bal. Bavrlić verovert de bal door een tackle van achteren. Bavrlić passt de bal met de wreef. Stajčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stajčić schiet op doel. Šarec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - Hopacupa 1:0

68e minuut.
Milić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelek probeert naar een medespeler te passen. Kilić is nu in balbezit. Kilić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Petričević probeert de bal aan de voet te houden. Stajčić is nu in balbezit. Met opzet legt Petričević zijn tegenspeler op de grond. Petričević krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirza FC 54%, Hopacupa 46%.
Mirza FC - Hopacupa 1:0