Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smeće Proleter JR Telekom
lkj Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Šaran speelt de bal door. Daar is Doderović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doderović speelt de bal door. Fazlija is nu in balbezit. Fazlija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Fazlija rent richting de bal. Fazlija draait met de bal, schiet en ... Grozdanić controleert de bal met de borst. Slijepčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Slijepčević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tahamata passt de bal in één keer door. Tijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tijanić passt de bal met de wreef. Fazlija is nu in balbezit. Fazlija schiet op doel. Gambin bokst de bal weg. Slijepčević rent richting de bal. Slijepčević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - Proleter JR Telekom 1:0

29e minuut.
Šaran passt de bal met de wreef. Fazlija rent richting de bal. Fazlija passt de bal in één keer door. Slijepčević rent richting de bal. Slijepčević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Tijanić met een snelle inworp. Šaran met een sublieme pass. Klungelig pakt Slijepčević de bal. Slijepčević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeće 51%, Proleter JR Telekom 49%.
Smeće - Proleter JR Telekom 1:0

58e minuut.
Doderović is nu in balbezit. Doderović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garbajs de bal. Slijepčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Slijepčević draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - Proleter JR Telekom 2:0

69e minuut.
Tijanić onderschept slim de pass. Tijanić geeft de bal voor. Zvijer rent richting de bal. Slijepčević verovert de bal door een tackle van achteren. Slijepčević geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeće 58%, Proleter JR Telekom 42%.
Smeće - Proleter JR Telekom 2:0