Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Salkici FC Sector
kr Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 19.2
zeer goed Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Divanefendić geeft een lange en hoge pass. Biber rent richting de bal. Biber probeert naar een medespeler te passen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - FC Sector 1:0

9e minuut.
Balaguer geeft de bal voor. Biber kopt de bal weg. Klungelig pakt Solo de bal. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Borota bokst de bal weg. Klungelig pakt Novačić de bal. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ... Novačić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski geeft een lange en hoge pass. Rogański is nu in balbezit. Rogański schiet op doel. Borota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - FC Sector 2:0

19e minuut.
Klungelig pakt Novačić de bal. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Solo rent richting de bal. Rogański onderschept slim de pass. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Biber rent richting de bal. Biber geeft de bal voor. Daar is Solo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Borota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kjaković probeert naar een medespeler te passen. Pašajlić is nu in balbezit. Pašajlić speelt de bal door. Rogański is nu in balbezit. Rogański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biber rent richting de bal. Biber geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pašajlić probeert naar een medespeler te passen. Rogański is nu in balbezit. Rogański passt de bal zonder na te denken. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Borota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biber met de inworp. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski geeft een hoge lob. Rogowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - FC Sector 3:0

43e minuut.
Rogowski kopt de bal weg. Rogański rent richting de bal. Kjaković is nu in balbezit. Rogański onderschept slim de pass. Rogański schiet op doel. Borota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Salkici 29%, FC Sector 71%.
FK Salkici - FC Sector 3:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fronczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biber is nu in balbezit. Biber geeft de bal voor. Rogański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - FC Sector 4:0

53e minuut.
Baćak passt de bal in één keer door. Biber bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Živić. Živić krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Fronczewski heeft problemen om de bal te vangen. Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Rogowski speelt de bal door. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - FC Sector 5:0

57e minuut.
Kjaković geeft de bal voor. Klungelig pakt Divanefendić de bal. Divanefendić probeert naar een medespeler te passen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Borota bokst de bal weg.

59e minuut.
Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski met een sublieme pass. Novačić rent richting de bal. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - FC Sector 6:0

87e minuut.
Rogański is nu in balbezit. Novačić is nu in balbezit. Novačić passt de bal met de wreef. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Solo de bal onder controle te krijgen. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - FC Sector 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Salkici 27%, FC Sector 73%.
FK Salkici - FC Sector 7:0