Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sector FK Salkici
Normal Tactiek kr
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 42.1
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Inworp. Fronczewski met een snelle inworp. Biber geeft de bal voor. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Balaguer geeft de bal voor. Rogański kopt de bal weg. Novačić heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Borota bokst de bal weg.

13e minuut.
Pašajlić probeert naar een medespeler te passen. Rogański rent richting de bal. Novačić rent richting de bal. Rogański onderschept slim de pass. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pašajlić speelt de bal door. Šofranac is nu in balbezit. Kjaković rent richting de bal. Šofranac verovert de bal door een tackle van achteren. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Borota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Kjaković is nu in balbezit. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski probeert naar een medespeler te passen. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - FK Salkici 0:1

29e minuut.
Fronczewski geeft een lange en hoge pass. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel. Borota probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Novačić de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - FK Salkici 0:2

39e minuut.
Živić passt de bal in één keer door. Kjaković heeft problemen om de bal te vangen. Kjaković speelt de bal door. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solo trapt de bal weg. Pašajlić kopt de bal weg. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Solo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - FK Salkici 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sector 76%, FK Salkici 24%.
FC Sector - FK Salkici 0:3

46e minuut.
Biber geeft een lange en hoge pass. Rogański heeft problemen om de bal te vangen. Solo is nu in balbezit. Rogański onderschept slim de pass. Rogański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - FK Salkici 0:4

61e minuut.
Tadin speelt de bal door. Rogowski rent richting de bal. Rogowski probeert naar een medespeler te passen. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Tadin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański is nu in balbezit. Rogański passt de bal met de wreef. Rogowski rent richting de bal. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Biber speelt de bal door. Klungelig pakt Fronczewski de bal. Fronczewski passt de bal met de wreef. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rogański geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kjaković de bal. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel. Borota probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Zildžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański onderschept slim de pass. Rogański passt de bal met de wreef. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - FK Salkici 0:5

76e minuut.
Biber rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Živić. Biber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biber met een snel genomen vrije trap. Rogowski springt en kopt de bal. Rogański springt en kopt de bal. Borota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - FK Salkici 0:6

79e minuut.
Borota speelt de bal door. Kjaković kopt de bal weg. Pašajlić met een sublieme pass. Baćak rent richting de bal. Baćak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Pehić trapt de bal weg van het doel. Pašajlić kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogowski de bal. Rogowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sector - FK Salkici 0:7

82e minuut.
Biber onderschept slim de pass. Inworp. Živić met een snelle inworp. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski schiet op doel. Borota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sector 76%, FK Salkici 24%.
FC Sector - FK Salkici 0:7