Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirza FC ASDFDF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.6
hopeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Mićić is nu in balbezit. Mićić met een sublieme pass. Cimirotić heeft problemen om de bal te vangen. Kolega is nu in balbezit. Kolega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Barović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abadžić de bal. Stajčić is nu in balbezit. Stajčić haalt uit met een fantastische trap. Zadravec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - ASDFDF 1:0

40e minuut.
Milić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mićić met de inworp. Munitić is nu in balbezit. Munitić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bubalović kopt de bal weg. Daar is Munitić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitaljić geeft een hoge lob. Stajčić is nu in balbezit. Stajčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirza FC 33%, ASDFDF 67%.
Mirza FC - ASDFDF 1:0

51e minuut.
Stajčić kopt de bal weg. Salihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Barović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barović krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Cimirotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimirotić geeft een hoge lob. Inworp. Mićić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munitić geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Goljanin geeft een lange en hoge pass. Munitić probeert de bal aan de voet te houden. Abadžić is nu in balbezit. Barović verovert de bal door een tackle van achteren. Barović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - ASDFDF 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirza FC 47%, ASDFDF 53%.
Mirza FC - ASDFDF 2:0