Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hopacupa Libertas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Merdanović kopt de bal weg. Alić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac onderschept slim de pass. Matoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Matoš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Alić geeft de bal voor. Lelek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gobin. Gobin krijgt een gele kaart. Lelek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drvendžija zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kolombini rent richting de bal. Ročić rent richting de bal. Ročić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Šarec trapt de bal weg. Drvendžija kopt de bal weg. Klungelig pakt Ganović de bal. Ganović haalt uit met een fantastische trap. Šarec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Merdanović probeert de bal aan de voet te houden. Lelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelek verovert de bal door een tackle van achteren. Lelek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Gobin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lelek is nu in balbezit. Lelek speelt de bal door. Kilić is nu in balbezit. Kilić draait met de bal, schiet en ... Bojić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopacupa 43%, Libertas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hopacupa - Libertas 0:0

61e minuut.
Šarec trapt de bal weg van het doel. Mekiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekiš passt de bal zonder na te denken. Ganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganović haalt uit met een fantastische trap. Šarec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Alić rent richting de bal. Matoš is nu in balbezit. Matoš geeft een lange en hoge pass. Lelek is nu in balbezit. Lelek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hrnčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnčić geeft de bal voor. Degić heeft problemen om de bal te vangen. Ganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - Libertas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopacupa 56%, Libertas 44%.
Hopacupa - Libertas 0:1