Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirza FC FC Sector
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Sušak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baćak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrdić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mrdić krijgt een gele kaart. Baćak raakt geblesseerd tijdens het duel. Baćak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FC Sector 0:1

18e minuut.
Ljuta probeert naar een medespeler te passen. Bavrlić is nu in balbezit. Bavrlić passt de bal met de wreef. Stajčić is nu in balbezit. Stajčić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Francetić met de inworp. Baćak rent richting de bal. Goljanin is nu in balbezit. Baćak onderschept slim de pass. Baćak draait met de bal, schiet en ... Krsman bokst de bal weg.

28e minuut.
Milić bereikt de bal nog maar net als eerste. Francetić onderschept slim de pass. Cimirotić begaat een overtreding. Francetić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Francetić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krsman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirza FC 49%, FC Sector 51%.
Mirza FC - FC Sector 0:1

46e minuut.
Novačić geeft een lange en hoge pass. Baćak kopt de bal weg. Goljanin is nu in balbezit. Suzanić onderschept slim de pass. Suzanić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zildžić met een sublieme pass. Milić rent richting de bal. Francetić maakt een afschuwelijke overtreding. Francetić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Mrdić is nu in balbezit. Sušak rent richting de bal. Mrdić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mrdić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Kalinić geeft de bal voor. Inworp. Sušak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baćak rent richting de bal. Baćak haalt uit met een fantastische trap. Krsman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FC Sector 0:2

81e minuut.
Cimirotić geeft een hoge lob. Inworp. Francetić met een snelle inworp. Baćak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirza FC - FC Sector 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirza FC 74%, FC Sector 26%.
Mirza FC - FC Sector 0:3