Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smeće Hopacupa
lkj Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Slijepčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Slijepčević passt de bal in één keer door. Fazlija rent richting de bal. Fazlija haalt uit met een fantastische trap. Šarec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - Hopacupa 1:0

16e minuut.
Fazlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikac probeert naar een medespeler te passen. Drvendžija controleert de bal met de borst. Slijepčević rent richting de bal. Slijepčević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tahamata geeft de bal voor. Daar is Petričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fazlija rent richting de bal. Fazlija draait met de bal, schiet en ... Šarec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - Hopacupa 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeće 49%, Hopacupa 51%.
Smeće - Hopacupa 2:0

55e minuut.
Slijepčević rent richting de bal. Fazlija is nu in balbezit. Slijepčević rent richting de bal. Fazlija is nu in balbezit. Slijepčević is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - Hopacupa 3:0

60e minuut.
Fazlija is nu in balbezit. Slijepčević rent richting de bal. Fazlija is nu in balbezit. Slijepčević rent richting de bal. Slijepčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - Hopacupa 4:0

72e minuut.
Daar is Petričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolchiş rent richting de bal. Petričević rent richting de bal. Bolchiş verovert de bal door een tackle van achteren. Bolchiş met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lelek passt de bal zonder na te denken. Tahamata is nu in balbezit. Tahamata passt de bal zonder na te denken. Daar is Slijepčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slijepčević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Matoš passt de bal zonder na te denken. Šaran is nu in balbezit. Šaran passt de bal met de wreef. Fazlija is nu in balbezit. Fazlija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeće 26%, Hopacupa 74%.
Smeće - Hopacupa 4:0