Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smeće ASDFDF
lkj Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Doderović rent richting de bal. Munitić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doderović. Doderović krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Doderović bereikt de bal nog maar net als eerste. Žuljević onderschept slim de pass. Tahamata probeert naar een medespeler te passen. Slijepčević is nu in balbezit. Slijepčević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mićić met een sublieme pass. Doderović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahamata met een sublieme pass. Daar is Fazlija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fazlija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - ASDFDF 1:0

28e minuut.
Abadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadžić passt de bal in één keer door. Slijepčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazlija rent richting de bal. Fazlija haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Šaran heeft problemen om de bal te vangen. Šaran passt de bal in één keer door. Žuljević heeft problemen om de bal te vangen. Fazlija rent richting de bal. Fazlija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Šaran kopt de bal weg. Fazlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazlija passt de bal met de wreef. Slijepčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Slijepčević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeće 40%, ASDFDF 60%.
Smeće - ASDFDF 1:0

48e minuut.
Bolchiş met de inworp. Šaran is nu in balbezit. Šaran passt de bal zonder na te denken. Fazlija is nu in balbezit. Fazlija met een sublieme pass. Zadravec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Komarić geeft een hoge lob. Bolchiş kopt de bal weg. Fazlija heeft problemen om de bal te vangen. Slijepčević rent richting de bal. Slijepčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Slijepčević is nu in balbezit. Slijepčević geeft een lange en hoge pass. Fazlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazlija schiet op doel. Zadravec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Bubalović de bal. Bubalović passt de bal zonder na te denken. Mićić rent richting de bal. Mićić geeft de bal voor. Kolega maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Janišek met een snelle inworp. Bubalović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolchiş. Bolchiş krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Vojičić geeft de bal voor. Fazlija kopt de bal weg. Slijepčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Slijepčević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smeće - ASDFDF 2:0

85e minuut.
Šaran is nu in balbezit. Šaran passt de bal met de wreef. Slijepčević rent richting de bal. Fazlija rent richting de bal. Fazlija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smeće 41%, ASDFDF 59%.
Smeće - ASDFDF 2:0