Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASDFDF Smeće
Normal Tactiek lkj
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Janišek is nu in balbezit. Janišek geeft een hoge lob. Pureš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kolega is nu in balbezit. Kolega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - Smeće 1:0

26e minuut.
Tijanić geeft een lange en hoge pass. Pikulić kopt de bal weg. Daar is Abadžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slijepčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Slijepčević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ASDFDF - Smeće 1:1

35e minuut.
Vojičić geeft een lange en hoge pass. Tahamata is nu in balbezit. Tahamata geeft een hoge lob. Slijepčević rent richting de bal. Slijepčević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abadžić trapt de bal weg. Šaran kopt de bal weg. Slijepčević heeft problemen om de bal te vangen. Slijepčević draait met de bal, schiet en ... Zadravec bokst de bal weg.

42e minuut.
Vojičić geeft de bal voor. Inworp. Janišek met een snelle inworp. Munitić rent richting de bal. Munitić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDFDF 64%, Smeće 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ASDFDF - Smeće 1:1

62e minuut.
Pikulić rent richting de bal. Šaran is nu in balbezit. Žuljević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žuljević krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Žuljević passt de bal in één keer door. Tijanić rent richting de bal. Tijanić passt de bal zonder na te denken. Fazlija is nu in balbezit. Fazlija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salihović heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASDFDF - Smeće 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASDFDF 68%, Smeće 32%.
ASDFDF - Smeće 1:2