Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Salkici Hopacupa
kr Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 15.8
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Balaguer passt de bal in één keer door. Rogański is nu in balbezit. Ćuk is nu in balbezit. Rogański onderschept slim de pass. Rogański passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Božinovski de bal onder controle te krijgen. Fronczewski is nu in balbezit. Fronczewski passt de bal in één keer door. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 1:0

10e minuut.
Božinovski verovert de bal door een tackle van achteren. Božinovski geeft een hoge lob. Šofranac rent richting de bal. Šofranac geeft een lange en hoge pass. Rogański krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rogowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rogański de bal. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 2:0

13e minuut.
Daar is Kilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogański is nu in balbezit. Rogański met een sublieme pass. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 3:0

16e minuut.
Daar is Balaguer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaguer geeft een lange en hoge pass. Petričević kopt de bal weg. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski passt de bal met de wreef. Rogański rent richting de bal. Rogański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 4:0

25e minuut.
Pašajlić verovert de bal door een tackle van achteren. Pašajlić passt de bal zonder na te denken. Rogański heeft problemen om de bal te vangen. Rogański haalt uit met een fantastische trap. Šarec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 5:0

30e minuut.
Rogowski passt de bal zonder na te denken. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fronczewski de bal. Fronczewski draait met de bal, schiet en ... Šarec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

37e minuut.
Drvendžija probeert naar een medespeler te passen. Božinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Božinovski passt de bal met de wreef. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Šarec met een harde bal richting middenveld. Pašajlić kopt de bal weg. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Drvendžija heeft problemen om de bal te vangen. Pašajlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pašajlić met een sublieme pass. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Salkici 25%, Hopacupa 75%.
FK Salkici - Hopacupa 6:0

49e minuut.
Ćuk geeft een hoge lob. Biber probeert naar een medespeler te passen. Degić heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 7:0

53e minuut.
Rossetti rent richting de bal. Šofranac is nu in balbezit. Šofranac passt de bal zonder na te denken. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fronczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski geeft een lange en hoge pass. Rogański maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 8:0

56e minuut.
Matoš met een sublieme pass. Kilić heeft problemen om de bal te vangen. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 9:0

59e minuut.
Božinovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petričević rent richting de bal. Petričević geeft een lange en hoge pass. Daar is Fronczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fronczewski haalt uit met een fantastische trap. Šarec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 10:0

63e minuut.
Ozora passt de bal met de wreef. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski geeft de bal voor. Rogański heeft problemen om de bal te vangen. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Petričević rent richting de bal. Rogowski onderschept slim de pass. Rogowski probeert naar een medespeler te passen. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Salkici - Hopacupa 11:0

73e minuut.
Ročić passt de bal zonder na te denken. Rossetti is nu in balbezit. Rossetti passt de bal zonder na te denken. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ćuk rent richting de bal. Ćuk geeft een hoge lob. Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Divanefendić geeft een hoge lob. Degić heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Degić de bal. Biber is nu in balbezit. Biber speelt de bal door. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel. Šarec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ozora probeert naar een medespeler te passen. Balaguer is nu in balbezit. Balaguer speelt de bal door. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lelek rent richting de bal. Pašajlić verovert de bal door een tackle van achteren. Pašajlić met een sublieme pass. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Salkici 21%, Hopacupa 79%.
FK Salkici - Hopacupa 11:0