Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hopacupa FK Salkici
Normal Tactiek kr
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 37
poor Schieten very good
hopeless Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański is nu in balbezit. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski haalt uit met een fantastische trap. Šarec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:1

10e minuut.
Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski passt de bal met de wreef. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ... Šarec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:2

11e minuut.
Matoš probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kilić de bal. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:3

12e minuut.
Degić met een sublieme pass. Rogański is nu in balbezit. Rogowski is nu in balbezit. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:4

16e minuut.
Klungelig pakt Mikac de bal. Rogowski rent richting de bal. Rogowski met een sublieme pass. Rogański rent richting de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:5

25e minuut.
Balaguer onderschept slim de pass. Pašajlić speelt de bal door. Klungelig pakt Rogański de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:6

30e minuut.
Rogowski passt de bal zonder na te denken. Biber heeft problemen om de bal te vangen. Biber speelt de bal door. Rogański rent richting de bal. Rogański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogański is nu in balbezit. Rogański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:7

33e minuut.
Šofranac speelt de bal door. Fronczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczewski geeft de bal voor. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:8

34e minuut.
Matoš met een sublieme pass. Kilić met een sublieme pass. Drvendžija heeft problemen om de bal te vangen. Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel. Šarec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ozora speelt de bal door. Pašajlić is nu in balbezit. Pašajlić met een sublieme pass. Rogowski rent richting de bal. Rogowski schiet op doel. Šarec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Fronczewski rent richting de bal. Fronczewski geeft een hoge lob. Degić heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Šarec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopacupa 72%, FK Salkici 28%.
Hopacupa - FK Salkici 0:8

46e minuut.
Rogański probeert naar een medespeler te passen. Mikac rent richting de bal. Rogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Degić probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Balaguer verovert de bal door een tackle van achteren. Balaguer geeft een lange en hoge pass. Rogowski kopt de bal weg. Rogański is nu in balbezit. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:9

56e minuut.
Kilić speelt de bal door. Matoš heeft problemen om de bal te vangen. Mikac rent richting de bal. Rogowski onderschept slim de pass. Rogowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Matoš verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Rogański de bal. Rogański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:10

67e minuut.
Pašajlić is nu in balbezit. Rogański rent richting de bal. Pašajlić geeft de bal voor. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Divanefendić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fronczewski rent richting de bal. Met opzet legt Mikac zijn tegenspeler op de grond. Mikac krijgt een gele kaart. Fronczewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fronczewski kan niet meer verder spelen.

70e minuut.
Biber rent richting de bal. Biber geeft de bal voor. Klungelig pakt Paunić de bal. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hopacupa - FK Salkici 0:11

82e minuut.
Biber kopt de bal weg. Rogański is nu in balbezit. Rogański speelt de bal door. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hopacupa 78%, FK Salkici 22%.
Hopacupa - FK Salkici 0:11