Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Borac FK FC Bosnia
Normal Tactiek (4-1)-3-2
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 30.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović met een sublieme pass. Kocijanić rent richting de bal. Kocijanić draait met de bal, schiet en ... Baždarić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - FC Bosnia 0:1

9e minuut.
Medar probeert de bal met de borst te controleren. Mirvić rent richting de bal. Medar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaćeša onderschept slim de pass. Gaćeša haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kocijanić onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Lingo ... Strafschop! Kocijanić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocijanić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - FC Bosnia 0:2

29e minuut.
Gabela heeft problemen om de bal te vangen. Krapović rent richting de bal. Krapović passt de bal met de wreef. Gaćeša rent richting de bal. Gaćeša schiet op doel. Baždarić bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Lingo de bal onder controle te krijgen. Mirvić is nu in balbezit. Mirvić passt de bal met de wreef. Gaćeša heeft problemen om de bal te vangen. Gaćeša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - FC Bosnia 0:3

37e minuut.
Gruičević passt de bal zonder na te denken. Medar rent richting de bal. Kocijanić is nu in balbezit. Kocijanić draait met de bal, schiet en ... Baždarić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - FC Bosnia 0:4

41e minuut.
Krapović rent richting de bal. Krapović geeft een lange en hoge pass. Gaćeša kopt de bal weg. Kocijanić rent richting de bal. Kocijanić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kocijanić maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaćeša maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Baždarić trapt de bal weg van het doel. Krapović kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Borac FK 76%, FC Bosnia 24%.
FK Borac FK - FC Bosnia 0:4

50e minuut.
Turdelja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejković geeft een hoge lob. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Krapović kopt de bal weg. Kocijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabela is nu in balbezit. Kocijanić verovert de bal door een tackle van achteren. Kocijanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gruičević zal de hoekschop nemen. Daar is Medar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gruičević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaćeša kopt de bal weg. Baždarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kocijanić is nu in balbezit. Kocijanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - FC Bosnia 0:5

65e minuut.
Krapović passt de bal zonder na te denken. Bradarić rent richting de bal. Mirvić verovert de bal door een tackle van achteren. Gaćeša rent richting de bal. Gaćeša haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kocijanić rent richting de bal. Kocijanić draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Gruičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruičević passt de bal in één keer door. Gaćeša probeert naar een medespeler te passen. Kocijanić is nu in balbezit. Kocijanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gruičević kopt de bal weg. Mirvić heeft problemen om de bal te vangen. Bradarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirvić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - FC Bosnia 0:6

79e minuut.
Bradarić rent richting de bal. Mirvić onderschept slim de pass. Mirvić met een sublieme pass. Kocijanić is nu in balbezit. Kocijanić draait met de bal, schiet en ... Baždarić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Bradarić is nu in balbezit. Gruičević onderschept slim de pass. Gruičević geeft een hoge lob. Kocijanić rent richting de bal. Kocijanić haalt uit met een fantastische trap. Baždarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Borac FK 82%, FC Bosnia 18%.
FK Borac FK - FC Bosnia 0:6