Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumba FC Arly
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Pašić onderschept slim de pass. Krapović is nu in balbezit. Krapović passt de bal in één keer door. Pavošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavošević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Garčević geeft een hoge lob. Inworp. Gladnić met de inworp. Krapović is nu in balbezit. Krapović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Krapović heeft problemen om de bal te vangen. Krapović passt de bal met de wreef. Pavošević is nu in balbezit. Pavošević haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Arly 0:1

37e minuut.
Mujačević kopt de bal weg. Hadžijahić kan de bal niet met de borst controleren. Hadžijahić passt de bal in één keer door. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić schiet op doel. Divanefendić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Daar is Vlatković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlatković met een sublieme pass. Krapović met een sublieme pass. Pavošević rent richting de bal. Pavošević haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 54%, FC Arly 46%.
Rumba - FC Arly 0:1

71e minuut.
Pavošević onderschept slim de pass. Pavošević passt de bal met de wreef. Gladnić probeert naar een medespeler te passen. Krapović rent richting de bal. Krapović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 34%, FC Arly 66%.
Rumba - FC Arly 0:1