Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Rosulje NK Kaskada
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Đalac rent richting de bal. Avdagić rent richting de bal. Gligora is nu in balbezit. Avdagić verovert de bal door een tackle van achteren. Avdagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kainić passt de bal zonder na te denken. Avdalović is nu in balbezit. Avdalović geeft een lange en hoge pass. Avdagić rent richting de bal. Avdagić schiet op doel. Railić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Đalac rent richting de bal. Gligora onderschept slim de pass. Gligora passt de bal in één keer door. Daar is Stertak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stertak schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Vrčević kopt de bal weg. Daar is Romanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stertak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stertak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - NK Kaskada 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Milisavac de bal. Milisavac geeft een lange en hoge pass. Erić is nu in balbezit. Kainić verovert de bal door een tackle van achteren. Kainić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - NK Kaskada 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rosulje 59%, NK Kaskada 41%.
NK Rosulje - NK Kaskada 0:2

48e minuut.
Lukić geeft de bal voor. Kainić probeert naar een medespeler te passen. Omerović is nu in balbezit. Stertak rent richting de bal. Stertak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Stertak rent richting de bal. Kainić is nu in balbezit. Stertak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stertak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Omerović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rosulje 57%, NK Kaskada 43%.
NK Rosulje - NK Kaskada 0:2