Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumba NK Kaskada
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Vrčević passt de bal zonder na te denken. Stertak rent richting de bal. Stertak met een sublieme pass. Kahriman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahriman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kahriman rent richting de bal. Kahriman passt de bal zonder na te denken. Čvoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Stertak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stertak haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - NK Kaskada 0:1

27e minuut.
Hadžihasanović onderschept slim de pass. Hadžihasanović speelt de bal door. Adžikić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžijahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžijahić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 35%, NK Kaskada 65%.
Rumba - NK Kaskada 0:1

46e minuut.
Kahriman is nu in balbezit. Bičakčić is nu in balbezit. Met opzet legt Kahriman zijn tegenspeler op de grond. Kahriman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bičakčić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bičakčić kan niet meer verder spelen. Milašinović komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Gligora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžijahić onderschept slim de pass. Hadžijahić speelt de bal door. Milašinović is nu in balbezit. Milašinović schiet op doel. Railić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Kokotović kopt de bal weg. Hadžijahić kan de bal niet met de borst controleren. Hadžijahić passt de bal met de wreef. Milašinović rent richting de bal. Milašinović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gligora is nu in balbezit. Krstić onderschept slim de pass. Krstić met een sublieme pass. Stertak is nu in balbezit. Stertak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Durgut is nu in balbezit. Hadžihasanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durgut raakt geblesseerd tijdens het duel. Durgut met een snel genomen vrije trap. Daar is Zugor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šukić is nu in balbezit. Šukić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Hadžihasanović geeft een lange en hoge pass. Vrčević kopt de bal weg. Kokotović rent richting de bal. Hadžijahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžijahić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Krstić is nu in balbezit. Vrčević is nu in balbezit. Krstić begaat een overtreding. Vrčević moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vrčević kan niet meer verder spelen. Crnjak komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Durgut rent richting de bal. Adžikić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durgut. Durgut krijgt een gele kaart. Adžikić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stertak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vujović geeft de bal voor. Kajkut is nu in balbezit. Stertak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stertak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 35%, NK Kaskada 65%.
Rumba - NK Kaskada 0:1