Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arly FC Bosnia
Normal Tactiek (4-1)-3-2
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.9
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


3e minuut.
Klungelig pakt Pejaković de bal. Pejaković passt de bal in één keer door. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. Divanefendić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:1

5e minuut.
Daar is Jeftanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:2

7e minuut.
Bisuglia kopt de bal weg. Klungelig pakt Pejaković de bal. Pejaković met een sublieme pass. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:3

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grlić met een snelle inworp. Klungelig pakt Pejaković de bal. Pejaković geeft een hoge lob. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:4

12e minuut.
Pašić passt de bal in één keer door. Inworp. Grlić met de inworp. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:5

15e minuut.
Bisuglia onderschept slim de pass. Mrvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia onderschept slim de pass. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:6

21e minuut.
Jeftanović onderschept slim de pass. Jeftanović geeft de bal voor. Fajović kopt de bal weg. Grlić is nu in balbezit. Grlić passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Jeftanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pašić is nu in balbezit. Pejaković rent richting de bal. Pejaković geeft een hoge lob. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen. Divanefendić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Vlatković rent richting de bal. Węglarz verovert de bal door een tackle van achteren. Węglarz speelt de bal door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel. Divanefendić bokst de bal weg. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:7

29e minuut.
Pašić is nu in balbezit. Grlić onderschept slim de pass. Grlić passt de bal met de wreef. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ogryzek kopt de bal weg. Klungelig pakt Węglarz de bal. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Koszek is nu in balbezit. Bacanović maakt een afschuwelijke overtreding. Koszek raakt geblesseerd tijdens het duel. Grlić met een snel genomen vrije trap. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Divanefendić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arly 84%, FC Bosnia 16%.
FC Arly - FC Bosnia 0:8

47e minuut.
Pejaković passt de bal met de wreef. Węglarz rent richting de bal. Węglarz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Grlić passt de bal zonder na te denken. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek passt de bal zonder na te denken. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pašić met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Węglarz kopt de bal weg. Vlatković rent richting de bal. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Koszek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Węglarz met de inworp. Bisuglia geeft een hoge lob. Koszek kan de bal niet met de borst controleren. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bacanović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:9

57e minuut.
Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković passt de bal met de wreef. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Divanefendić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:10

59e minuut.
Jeftanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz rent richting de bal. Węglarz geeft de bal voor. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Koszek is nu in balbezit. Koszek passt de bal met de wreef. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:11

64e minuut.
Divanefendić met een harde bal richting middenveld. Fajović kan de bal niet met de borst controleren. Fajović geeft de bal voor. Koszek rent richting de bal. Koszek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ogryzek kopt de bal weg. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Węglarz passt de bal zonder na te denken. Grlić speelt de bal door. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Grlić met een snelle inworp. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković geeft de bal voor. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Węglarz passt de bal met de wreef. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković passt de bal in één keer door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlić geeft een hoge lob. Bacanović rent richting de bal. Koszek onderschept slim de pass. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:12

86e minuut.
Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković passt de bal in één keer door. Mrvić heeft problemen om de bal te vangen. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. Divanefendić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FC Bosnia 0:13

90e minuut.
Grlić geeft een lange en hoge pass. Mrvić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arly 76%, FC Bosnia 24%.
FC Arly - FC Bosnia 0:13