Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bosnia FC Arly
(4-1)-3-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 20.3
zeer goed Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Pašić rent richting de bal. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković passt de bal in één keer door. Bisuglia heeft problemen om de bal te vangen. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Divanefendić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 1:0

9e minuut.
Fajović onderschept slim de pass. Fajović probeert naar een medespeler te passen. Węglarz speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 2:0

10e minuut.
Pašić probeert naar een medespeler te passen. Grlić rent richting de bal. Grlić met een sublieme pass. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Divanefendić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 3:0

13e minuut.
Grlić passt de bal zonder na te denken. Bacanović is nu in balbezit. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković geeft de bal voor. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen. Divanefendić bokst de bal weg.

16e minuut.
Daar is Povalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković geeft de bal voor. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen. Koszek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grlić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pašić kopt de bal weg. Daar is Pejaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejaković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Krapović is nu in balbezit. Grlić verovert de bal door een tackle van achteren. Grlić passt de bal zonder na te denken. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 4:0

23e minuut.
Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek rent richting de bal. Koszek passt de bal in één keer door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel. Divanefendić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grlić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszek speelt de bal door. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Vlatković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węglarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Węglarz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nović geeft een lange en hoge pass. Bacanović heeft problemen om de bal te vangen. Pejaković rent richting de bal. Pejaković draait met de bal, schiet en ... Divanefendić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pejaković is nu in balbezit. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia rent richting de bal. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Divanefendić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 5:0

31e minuut.
Sučević is nu in balbezit. Sučević geeft een lange en hoge pass. Koszek kopt de bal weg. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ogryzek geeft de bal voor. Koszek kopt de bal weg. Vlatković rent richting de bal. Bisuglia onderschept slim de pass. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sučević geeft een lange en hoge pass. Koszek kopt de bal weg. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 6:0

38e minuut.
Fajović met een sublieme pass. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrvić rent richting de bal. Bisuglia onderschept slim de pass. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Daar is Pejaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejaković met een sublieme pass. Bacanović rent richting de bal. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek schiet op doel. Divanefendić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grlić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pejaković kopt de bal weg. Klungelig pakt Koszek de bal. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sučević geeft een hoge lob. Daar is Pejaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bosnia 23%, FC Arly 77%.
FC Bosnia - FC Arly 6:0

47e minuut.
Fajović speelt de bal door. Pejaković rent richting de bal. Pejaković passt de bal met de wreef. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 7:0

48e minuut.
Pavošević speelt de bal door. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković probeert naar een medespeler te passen. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bacanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacanović passt de bal zonder na te denken. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen. Divanefendić bokst de bal weg. Divanefendić probeert naar een medespeler te passen. Fajović kopt de bal weg. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Ogryzek met een snelle inworp. Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlić geeft de bal voor. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Divanefendić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Koszek kan de bal niet met de borst controleren. Mrvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković geeft de bal voor. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Grlić geeft de bal voor. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia passt de bal in één keer door. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. Divanefendić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Mrvić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węglarz met een snelle inworp. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 8:0

58e minuut.
Daar is Grlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grlić geeft een lange en hoge pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Divanefendić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 9:0

62e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Węglarz passt de bal met de wreef. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. Divanefendić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 10:0

64e minuut.
Węglarz passt de bal in één keer door. Koszek met een sublieme pass. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Mrvić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pejaković rent richting de bal. Koszek rent richting de bal. Pejaković geeft een hoge lob. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Divanefendić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Pejaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejaković passt de bal in één keer door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bacanović de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 11:0

72e minuut.
Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek passt de bal in één keer door. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Daar is Pejaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejaković geeft een hoge lob. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejaković rent richting de bal. Pejaković geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 12:0

79e minuut.
Grlić kopt de bal weg. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković passt de bal zonder na te denken. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 13:0

82e minuut.
Vlatković probeert naar een medespeler te passen. Grlić is nu in balbezit. Grlić probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 14:0

83e minuut.
Grlić met een sublieme pass. Pejaković rent richting de bal. Pejaković passt de bal in één keer door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - FC Arly 15:0

85e minuut.
Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Povalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek onderschept slim de pass. Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bosnia 15%, FC Arly 85%.
FC Bosnia - FC Arly 15:0