Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumba Primeiro Comando da Capital
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pukanić verovert de bal door een tackle van achteren. Pukanić speelt de bal door. Kajkut speelt de bal door. Bičakčić is nu in balbezit. Bičakčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - Primeiro Comando da Capital 1:0

10e minuut.
Daar is Kajkut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovac is nu in balbezit. Kajkut begaat een overtreding. Kajkut krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Zvicer geeft een lange en hoge pass. Popovac kopt de bal weg. Kajkut is nu in balbezit. Levačić onderschept slim de pass. Levačić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Šukić rent richting de bal. Šukić passt de bal zonder na te denken. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić haalt uit met een fantastische trap. Turdelja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - Primeiro Comando da Capital 2:0

20e minuut.
Kajkut probeert naar een medespeler te passen. Bičakčić rent richting de bal. Brđović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžijahić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžijahić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Popovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroslavić verovert de bal door een tackle van achteren. Dobroslavić met een sublieme pass. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šukić met een snelle inworp. Popovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžijahić onderschept slim de pass. Hadžijahić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 47%, Primeiro Comando da Capital 53%.
Rumba - Primeiro Comando da Capital 2:0

57e minuut.
Kajkut rent richting de bal. Kajkut met een sublieme pass. Bičakčić is nu in balbezit. Bičakčić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brđović de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - Primeiro Comando da Capital 3:0

61e minuut.
Perco rent richting de bal. Perco speelt de bal door. Levačić probeert de bal met de borst te controleren. Gerovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerovac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gerovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Levačić rent richting de bal. Gerovac rent richting de bal. Levačić is nu in balbezit. Levačić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 45%, Primeiro Comando da Capital 55%.
Rumba - Primeiro Comando da Capital 3:0