Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Rosulje Dobojlije
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Rako onderschept slim de pass. Rako geeft een lange en hoge pass. Erić is nu in balbezit. Vujatović onderschept slim de pass. Vujatović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Omerović trapt de bal weg. Lukić is nu in balbezit. Hadžija maakt een afschuwelijke overtreding. Hadžija krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erić met een snelle inworp. Romanić probeert naar een medespeler te passen. Avdagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - Dobojlije 1:0

39e minuut.
Hadžihedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžihedović probeert naar een medespeler te passen. Romanić is nu in balbezit. Gutović onderschept slim de pass. Gutović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hadžija speelt de bal door. Deretić met een sublieme pass. Vujatović rent richting de bal. Gutović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rosulje 51%, Dobojlije 49%.
NK Rosulje - Dobojlije 1:0

56e minuut.
Vojičić geeft een lange en hoge pass. Deretić kopt de bal weg. Omerović heeft problemen om de bal te vangen. Vujatović rent richting de bal. Vujatović haalt uit met een fantastische trap. Magaš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hadžihedović probeert naar een medespeler te passen. Gutović rent richting de bal. Romanić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Romanić krijgt een gele kaart. Gutović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hadžihedović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Gutović de bal. Vojičić rent richting de bal. Vojičić met een sublieme pass. Vujatović rent richting de bal. Vujatović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kadrić probeert de bal aan de voet te houden. Krupalija is nu in balbezit. Krupalija probeert naar een medespeler te passen. Vujatović rent richting de bal. Vujatović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rosulje 43%, Dobojlije 57%.
NK Rosulje - Dobojlije 1:0