Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arly FK Borac FK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Divanefendić met een harde bal richting middenveld. Planjanac kopt de bal weg. Pejković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Planjanac met een sublieme pass. Povalec rent richting de bal. Povalec geeft een hoge lob. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pavošević rent richting de bal. Planjanac begaat een overtreding. Pavošević raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeftanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gladnić kopt de bal weg. Miljanović rent richting de bal. Jeftanović onderschept slim de pass. Jeftanović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Povalec verovert de bal door een tackle van achteren. Povalec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bradvica met de inworp. Pejković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jeftanović passt de bal met de wreef. Krapović rent richting de bal. Bradarić is nu in balbezit. Krapović verovert de bal door een tackle van achteren. Krapović draait met de bal, schiet en ... Baždarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arly 51%, FK Borac FK 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arly - FK Borac FK 0:0

64e minuut.
Vlatković geeft een hoge lob. Planjanac controleert de bal met de borst. Krapović speelt de bal door. Pavošević rent richting de bal. Pavošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - FK Borac FK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arly 54%, FK Borac FK 46%.
FC Arly - FK Borac FK 1:0