Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumba Dobojlije
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ramadanović rent richting de bal. Ramadanović geeft een lange en hoge pass. Hadžihedović probeert naar een medespeler te passen. Vujatović rent richting de bal. Vujatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - Dobojlije 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Vojičić de bal. Hadžijahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžijahić passt de bal in één keer door. Bičakčić is nu in balbezit. Bičakčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vojičić kopt de bal weg. Tušanović heeft problemen om de bal te vangen. Vujatović is nu in balbezit. Vujatović haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - Dobojlije 0:2

8e minuut.
Vujatović passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gutović de bal. Krstić probeert naar een medespeler te passen. Bičakčić is nu in balbezit. Bičakčić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gutović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kajkut. Gutović raakt geblesseerd tijdens het duel. Vojičić met een snel genomen vrije trap. Vujatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujatović haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - Dobojlije 0:3

33e minuut.
Kajkut rent richting de bal. Kajkut probeert naar een medespeler te passen. Mujačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujačević probeert naar een medespeler te passen. Bičakčić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mujačević zal de hoekschop nemen. Hadžihedović kopt de bal weg. Tušanović probeert de bal aan de voet te houden. Vujatović is nu in balbezit. Vujatović haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović bokst de bal weg. Vujatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - Dobojlije 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 68%, Dobojlije 32%.
Rumba - Dobojlije 0:4

49e minuut.
Ramadanović trapt de bal weg. Kajkut kopt de bal weg. Hadžijahić is nu in balbezit. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić schiet op doel. Kupić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kupić probeert naar een medespeler te passen. Krupalija kopt de bal weg. Vujatović is nu in balbezit. Vujatović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Krupalija kopt de bal weg. Zvicer is nu in balbezit. Zvicer geeft een hoge lob. Rako kan de bal niet met de borst controleren. Šukić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kupić trapt de bal weg. Gutović kopt de bal weg. Tušanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vujatović is nu in balbezit. Vujatović haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 65%, Dobojlije 35%.
Rumba - Dobojlije 0:4