Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Kaskada Dobojlije
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Gutović schiet op doel. Krupalija heeft problemen om de bal te vangen. Vujatović rent richting de bal. Vujatović draait met de bal, schiet en ... Daar is Vujović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Zugor geeft de bal voor. Hadžija probeert de bal aan de voet te houden. Vrčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrčević geeft een lange en hoge pass. Stertak springt en kopt de bal. Kupić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Kaskada 39%, Dobojlije 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Kaskada - Dobojlije 0:0

55e minuut.
Hadžihedović speelt de bal door. Krupalija speelt de bal door. Vujatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujatović haalt uit met een fantastische trap. Railić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Kaskada - Dobojlije 0:1

57e minuut.
Stertak probeert naar een medespeler te passen. Vojičić is nu in balbezit. Kainić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kainić krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Hadžija passt de bal in één keer door. Inworp. Kokotović met een snelle inworp. Klungelig pakt Vrčević de bal. Vrčević geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mejbi met een sublieme pass. Klungelig pakt Hadžija de bal. Stertak rent richting de bal. Stertak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kainić verovert de bal door een tackle van achteren. Kainić speelt de bal door. Stertak rent richting de bal. Stertak schiet op doel. Kupić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Kaskada - Dobojlije 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Kaskada 46%, Dobojlije 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Kaskada - Dobojlije 1:1