Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumba FC Bosnia
Normal Tactiek (4-1)-3-2
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
20.3 gemiddelde waardering 47.6
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Čvoro is nu in balbezit. Čvoro geeft de bal voor. Węglarz kopt de bal weg. Pejaković heeft problemen om de bal te vangen. Pejaković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Koszek geeft een lange en hoge pass. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković met een sublieme pass. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pejaković rent richting de bal. Pejaković passt de bal in één keer door. Daar is Węglarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglarz geeft een hoge lob. Bisuglia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:1

9e minuut.
Węglarz met een sublieme pass. Sučević probeert naar een medespeler te passen. Węglarz probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović bokst de bal weg.

11e minuut.
Grlić passt de bal zonder na te denken. Koszek is nu in balbezit. Koszek passt de bal zonder na te denken. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:2

13e minuut.
Koszek met een sublieme pass. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković speelt de bal door. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:3

15e minuut.
Ogryzek met een sublieme pass. Daar is Pejaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejaković passt de bal zonder na te denken. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ramadanović trapt de bal weg. Fajović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Krstić de bal onder controle te krijgen. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković draait met de bal, schiet en ... Ramadanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mujačević speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pejaković de bal onder controle te krijgen. Pejaković speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia met een sublieme pass. Pejaković met een sublieme pass. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ramadanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Dobroslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobroslavić speelt de bal door. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:4

32e minuut.
Grlić met de inworp. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:5

35e minuut.
Kajkut rent richting de bal. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Klungelig pakt Lattu de bal. Grlić is nu in balbezit. Grlić probeert naar een medespeler te passen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:6

43e minuut.
Koszek is nu in balbezit. Koszek passt de bal met de wreef. Pejaković is nu in balbezit. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:7

44e minuut.
Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz speelt de bal door. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Ramadanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 78%, FC Bosnia 22%.
Rumba - FC Bosnia 0:8

46e minuut.
Sučević onderschept slim de pass. Sučević passt de bal in één keer door. Grlić speelt de bal door. Koszek is nu in balbezit. Koszek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Węglarz rent richting de bal. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garčević de bal. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Ramadanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:9

50e minuut.
Fajović probeert naar een medespeler te passen. Grlić is nu in balbezit. Grlić speelt de bal door. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Nović de bal onder controle te krijgen. Bičakčić rent richting de bal. Nović geeft een lange en hoge pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:10

55e minuut.
Węglarz geeft de bal voor. Pejaković kopt de bal weg. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Ramadanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:11

56e minuut.
Nović geeft de bal voor. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čvoro onderschept slim de pass. Koszek rent richting de bal. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:12

64e minuut.
Krstić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Węglarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Grlić kan de bal niet met de borst controleren. Grlić met een sublieme pass. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:13

67e minuut.
Pejaković kan de bal niet met de borst controleren. Koszek rent richting de bal. Kajkut maakt een afschuwelijke overtreding. Koszek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pejaković komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Węglarz is nu in balbezit. Węglarz met een sublieme pass. Pejaković met een sublieme pass. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:14

76e minuut.
Grlić rent richting de bal. Grlić met een sublieme pass. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Ramadanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:15

78e minuut.
Grlić geeft een lange en hoge pass. Koszek rent richting de bal. Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Koszek draait met de bal, schiet en ... Ramadanović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia geeft een hoge lob. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:16

84e minuut.
Čvoro probeert de bal aan de voet te houden. Fajović bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajović speelt de bal door. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Węglarz met een snelle inworp. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FC Bosnia 0:17

87e minuut.
Hadžijahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžijahić passt de bal zonder na te denken. Daar is Dobroslavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 80%, FC Bosnia 20%.
Rumba - FC Bosnia 0:17