Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Rosulje FK Borac FK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Bradarić verovert de bal door een tackle van achteren. Planjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Planjanac passt de bal zonder na te denken. Šapina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FK Borac FK 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Polanec de bal. Pejković is nu in balbezit. Pejković passt de bal in één keer door. Šapina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FK Borac FK 0:2

17e minuut.
Đalac geeft een lange en hoge pass. Gabela is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avdagić. Avdagić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Đalac rent richting de bal. Bradarić begaat een overtreding. Đalac raakt geblesseerd tijdens het duel. Polanec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lingo kan de bal niet met de borst controleren. Avdagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdagić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FK Borac FK 1:2

38e minuut.
Čarapić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polanec rent richting de bal. Pejković begaat een overtreding. Pejković krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rosulje 44%, FK Borac FK 56%.
NK Rosulje - FK Borac FK 1:2

57e minuut.
Romanić onderschept slim de pass. Romanić geeft de bal voor. Klungelig pakt Lingo de bal. Avdagić is nu in balbezit. Avdagić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Rosulje - FK Borac FK 2:2

79e minuut.
Medar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadrić met de inworp. Đalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalac geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Planjanac kan de bal niet met de borst controleren. Đalac onderschept slim de pass. Đalac passt de bal zonder na te denken. Avdagić is nu in balbezit. Avdagić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rosulje 47%, FK Borac FK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Rosulje - FK Borac FK 2:2