Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Borac FK NK Rosulje
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Bradvica onderschept slim de pass. Čarapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradvica onderschept slim de pass. Bradvica geeft de bal voor. Šapina rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Planjanac passt de bal zonder na te denken. Čarapić geeft de bal voor. Šapina heeft problemen om de bal te vangen. Šapina haalt uit met een fantastische trap. Magaš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - NK Rosulje 1:0

12e minuut.
Đalac is nu in balbezit. Đalac passt de bal met de wreef. Avdagić is nu in balbezit. Avdagić draait met de bal, schiet en ... Lingo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Borac FK - NK Rosulje 1:1

21e minuut.
Pejković bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanić rent richting de bal. Pejković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pejković krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Inworp. Romanić met de inworp. Kadrić geeft de bal voor. Avdagić is nu in balbezit. Avdagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - NK Rosulje 1:2

30e minuut.
Miljanović rent richting de bal. Kadrić verovert de bal door een tackle van achteren. Kadrić geeft een lange en hoge pass. Polanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Borac FK 51%, NK Rosulje 49%.
FK Borac FK - NK Rosulje 1:2

56e minuut.
Lukić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bradarić de bal onder controle te krijgen. Đalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Đalac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Avdagić de bal onder controle te krijgen. Baždarić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - NK Rosulje 1:3

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Avdagić de bal onder controle te krijgen. Polanec rent richting de bal. Polanec met een sublieme pass. Avdagić is nu in balbezit. Avdagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Čarapić rent richting de bal. Bradvica onderschept slim de pass. Bradvica probeert naar een medespeler te passen. Šapina is nu in balbezit. Šapina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - NK Rosulje 2:3

82e minuut.
Čarapić speelt de bal door. Đalac rent richting de bal. Planjanac is nu in balbezit. Đalac verovert de bal door een tackle van achteren. Đalac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Borac FK 58%, NK Rosulje 42%.
FK Borac FK - NK Rosulje 2:3