Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobojlije FC Arly
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Mejbi is nu in balbezit. Mejbi geeft een hoge lob. Krupalija is nu in balbezit. Krupalija met een sublieme pass. Vujatović bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vujatović rent richting de bal. Vujatović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobojlije - FC Arly 1:0

20e minuut.
Deretić rent richting de bal. Povalec verovert de bal door een tackle van achteren. Povalec met een sublieme pass. Vujatović is nu in balbezit. Vujatović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Hadžihedović geeft de bal voor. Deretić rent richting de bal. Deretić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vujatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujatović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pavošević is nu in balbezit. Pavošević schiet op doel. Rako probeert de bal aan de voet te houden. Jeftanović rent richting de bal. Jeftanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mrvić rent richting de bal. Mrvić geeft een hoge lob. Hadžihedović geeft de bal voor. Vujatović rent richting de bal. Vujatović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pašić passt de bal met de wreef. Gladnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladnić passt de bal in één keer door. Pavošević is nu in balbezit. Pavošević draait met de bal, schiet en ... Kupić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobojlije 66%, FC Arly 34%.
Dobojlije - FC Arly 1:0

47e minuut.
Pavošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutović onderschept slim de pass. Gutović passt de bal zonder na te denken. Vujatović is nu in balbezit. Vujatović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dobojlije - FC Arly 2:0

65e minuut.
Deretić geeft een hoge lob. Hadžihedović met een sublieme pass. Vlatković heeft problemen om de bal te vangen. Vujatović is nu in balbezit. Vujatović draait met de bal, schiet en ... Divanefendić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobojlije - FC Arly 3:0

72e minuut.
Krupalija rent richting de bal. Vlatković onderschept slim de pass. Hadžihedović met een sublieme pass. Pavošević rent richting de bal. Pavošević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kupić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Krapović onderschept slim de pass. Krapović passt de bal met de wreef. Hadžija rent richting de bal. Pavošević verovert de bal door een tackle van achteren. Pavošević draait met de bal, schiet en ... Kupić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobojlije 54%, FC Arly 46%.
Dobojlije - FC Arly 3:0