Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arly Dobojlije
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Povalec kopt de bal weg. Daar is Gutović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeftanović met een sublieme pass. Krapović rent richting de bal. Krapović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Hadžihedović de bal. Pavošević is nu in balbezit. Krapović rent richting de bal. Pavošević is nu in balbezit. Pavošević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Pašić rent richting de bal. Vojičić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojičić geeft de bal voor. Vujatović is nu in balbezit. Vujatović schiet op doel. Divanefendić bokst de bal weg.

31e minuut.
Hadžija verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžija speelt de bal door. Jeftanović heeft problemen om de bal te vangen. Vujatović rent richting de bal. Vujatović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - Dobojlije 0:1

44e minuut.
Deretić passt de bal in één keer door. Mejbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejbi passt de bal met de wreef. Vujatović rent richting de bal. Vujatović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arly 41%, Dobojlije 59%.
FC Arly - Dobojlije 0:1

53e minuut.
Doeltrap. Rako met een harde bal richting middenveld. Gutović kopt de bal weg. Krapović heeft problemen om de bal te vangen. Krapović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Jeftanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeftanović geeft een hoge lob. Pavošević rent richting de bal. Pavošević haalt uit met een fantastische trap. Kupić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arly - Dobojlije 1:1

77e minuut.
Krupalija is nu in balbezit. Krupalija geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pašić de bal. Vujatović rent richting de bal. Vujatović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gutović is nu in balbezit. Gutović passt de bal zonder na te denken. Bacanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujatović onderschept slim de pass. Vujatović schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Jeftanović heeft problemen om de bal te vangen. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović passt de bal in één keer door. Pavošević is nu in balbezit. Pavošević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arly - Dobojlije 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arly 49%, Dobojlije 51%.
FC Arly - Dobojlije 2:1