Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Borac FK Rumba
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Bradvica is nu in balbezit. Kajkut onderschept slim de pass. Kajkut met een sublieme pass. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hadžijahić kopt de bal weg. Planjanac is nu in balbezit. Kajkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Klungelig pakt Dobroslavić de bal. Bradvica verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kajkut. Kajkut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Borac FK 68%, Rumba 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Borac FK - Rumba 0:0

47e minuut.
Garčević speelt de bal door. Mujačević rent richting de bal. Mujačević passt de bal in één keer door. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gabela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujačević verovert de bal door een tackle van achteren. Mujačević passt de bal in één keer door. Bičakčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičakčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - Rumba 0:1

53e minuut.
Kajkut speelt de bal door. Šukić geeft een lange en hoge pass. Mujačević rent richting de bal. Mujačević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bičakčić de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Mujačević met een snelle inworp. Hadžijahić is nu in balbezit. Hadžijahić geeft een hoge lob. Šukić kopt de bal weg. Medar heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Garčević met een sublieme pass. Bradvica is nu in balbezit. Bradvica geeft een hoge lob. Ramadanović speelt de bal door. Planjanac geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ramadanović speelt de bal door. Gabela kopt de bal weg. Medar is nu in balbezit. Bičakčić onderschept slim de pass. Bičakčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Borac FK - Rumba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Borac FK 57%, Rumba 43%.
FK Borac FK - Rumba 0:2